EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Safiye Erol Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Teknoloji-Tasarım Öğretmeni Aysel ÖZ AYTAŞ VE öğrencilerinin hazırladığı ´´Zeytin Dalı Harekatı´´

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü programı

7.Sınıflar Görsel Sanatlar Dersi ´´Kent Kültürü´´etkinliği

Ara

Okulumuz 7.Sınıfların Teknoloji-Tasarım Dersinde yaptığı Serbet Yılbaşı Etkinliği

Ara

Okulumuzda Öğretmen ve Öğrencilerle birlikte Kermes düzenlendi.Öğretmenlerimize,Öğrencilerimize ve Öğrenci Velilerimize katkılarından dolayı ´´TEŞEKKÜR´´ederiz.

Ara

Değerli sanatçımız Haluk Levent´in de üyesi olduğu AHBAP Grubu´nun duyarlı gençlerinin vasıtasıyla,FLO Genel Müdürü Sayın Hakan BAYRAKSOY okulumuza teşrif ederek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize mont ve bot yardımında bulunmuşlardır.Kendilerine ve AHBAP Grubu üyelerine Safiye Erol Ortaokulu olarak sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz kros takımı Edirne´de yapılan yarışmada il üçüncüsü oldu.Ferdi yapılan koşularda 8/Bsınıfı öğrencilerimizden Özcan DERE birinci oldu.Okulumuzun bu başarısında emeği geçen Okul Müdürümüz Ayhan AĞRI´ya,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Figen YÜCE´ye okulumuz kros takımına teşekkür ederiz.

Ara

Yardımsever bir vatandaşımızın ihtiyaç sahibi öğrencilerimize aldığı montlar öğrencilerimizi sevindirdi.

Ara

´´Safiye Erol Ortaokulu Okuyor´´kampanyasına sınıfça yaptıkları katkılarından dolayı okulumuz 7/A Sınıfına ayrıca bu kampayada emeği geçen okulumuz Türkçe Öğretmenimiz Ebru DİKBASAN´a teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Esra ARKAT´ın 7.sınıflar ile yaptığı Anadolu ilk Türk Beylikleri Pano Etkinliği

Ara

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Sezen TÜREN 8.Sınıf öğrencilerimizin yaparak yaşayarak daha iyi öğrenmelerini sağlamak amacıyla ´´Basit Makineler´´etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

İngilizce eğitimini daha eğlenceli hale getirmek,öğrencilerimizin yaparak yaşayarak daha kolay öğrenmelerini sağalamak amacıyla İngilizce öğretmenimiz Sevcan ULUÇAY 8/A sınıfı öğrencileriyle birlikte ingilizce dersinde ´´cooking´´temasını uygulamalı olarak işledi.

Kas

Okulumuz öğrencileri biyoçeşitliliğin korunması ve nesli tükenen türler konusunda bilinçlendi.

Kas

İngilizce Dersinde Öğrencilerimizin öğrenme sürecine dahil olması için ingilizce öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin yaptıkları poster etkinliği