EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Safiye Erol Ortaokulu

Ayhan AĞRI - Okul Müdürü

Edirne/Uzunköprü 10.01.1971 doğumlu. İlk ve ortaokulu Uzunköprü İlçesi Kırcasalih Beldesinde okudu. Lise eğitimini Kırklareli!nin Lüleburgaz ilçesindeki Kepirtepe Öğretmen Lisesi’nde bitirdi. 1988 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Yüksek Okulunu kazandı. Burayı bitirdikten sonra, 1995 yılında Edirne ili Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı Köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1996 yılında askere gitti. Askerliğini Urfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Kantarma İlkokulunda Asker öğretmen olarak yaptı. 1998 yılında askerliğini biterek yeniden Adasarhanlı İlkokulunda görevine devam etti. Burada çalışırken Lisans tamamlama yaparak Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünü bitirdi. 2003 yılında Kırcasalih Atatürk İlköğretim Okulu’na atandı. Burada çalışırken  branş değişikliği yaparak Sosyal bilgiler öğretmenliğine geçti. 2013 yılında bu okulda Müdür Yardımcığına görevlendirildi. 2014 yılı Eylül ayında Safiye Erol Orta Okulunda Müdür Vekilliği görevine görevlendirildi. Evli, bir kız, 1 erkek çocuk babası olan Ayhan AĞRI, Okul Müdürü olarak okulumuzdaki görevine devam etmektedir.