EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Safiye Erol Ortaokulu

Safiye Erol Ortaokulu

Mareşal Fevzi Çakmak Mah. 2. Murat Ortaokulu Cad. No27 UZUNKÖPRÜ/EDİRNE
Vizyon
Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
* 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Okulları arası Kros Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde İlçe İkinciliği dereceleri elde edilmiştir. * Ferdi Küçük Kızlar Kros İlçe 2.’liği elde edilmiştir. *Küçükler Satrançta Takım Halinde İlçe 1.’liği elde edilmiştir. *Ferdi Küçükler Satranç İlçe 1.’liği elde edilmiştir. *Yıldızlar Satrançta Takım Halinde İlçe 2.’liği elde edilmiştir.
ilçe merkezi
taşımalı eğitim kapsamında
Yerleşim Yeri
Mareşal Çakmak Mah İkinci Murat Ortaokul Sokak Posta Kodu: 22300 İlçe: Uzunköprü İli: EDİRNE